Hapjes
- Mojama de Atun (gedroogde tonijn) met amandel en olijfolie
- Brandade van bacalao (gedroogde en gezouten kabeljauw) met polenta en chocolade
- Wrap van kabeljauw met appel en icebergsla
Voorgerecht
- Na de voorbereiding en door jullie op bord gedresseerd: kort gebakken St-jacobsnootjes met spitskool en crème van aardpeer en amandelschilfers
Hoofgerecht
- Hinde met een chutney van appeltjes, shi-take champignons in eigen jus klaargemaakt en tagliatelli van courgette en wortel door jullie op bord gedresseerd
Nagerecht
- gepocheerd gieser wildeman peertje in 70% chocolade
- kadaïf met honing crumble en granité van mandarijntjes
Afsluiten met en tas koffie
Wijnen
- Pét. Nat uit de Loire gemaakt van Chenin blanc
- Chardonnay uit Vézelay, niet gefilterd
- I Masieri, uit de Veneto (een blend van Merlot, Cabernet Franc en Lagrein)
Prijs
68 euro p.p.
No comments:
Post a Comment