Gezelschap
- Tom S, Tom, Britta, Didier, Luc, Kaat en Stijn
Hapjes
- toastjes met tapenade
Aperitief
- Cava Codorniu Vintage Brut
Voorgerecht
- risotto met bos(poeper)champignons
Hoofdgerecht
- fazant à la Brabançonne met gestoofd witloof, airellekes, appeltjes met rozemarijn, pommes duchesses; saus met Cognac, wildfond en room
Dessert
- panna cotta met kamillethee, bovenop gelei met appeltjes
Wijnen
- Cava Codorniu Vintage Brut (5,62).
- Trivento Reserva Malbec Argentinie 2010 (4,24)
- Cigales Museum Real Reserva Spanje 2004 (10,30)
- Chassagne Montrachet Morgeot 1ier Cru 2005 (21,20)
- Isle of Jura Single Malt (aged 21 years, finished in a vintage 1963 sherry cask, rich & full bodied with flavours of crushed pear, oranges and soft liquorice), 200th anniversary commemorative bottling. Astublieft!
Memorabilia
- geen Marc wegens ziek en geen Tom VdV/Ruth wegens feest
- enorme hoeveelheden eieren en room verzet
- kickboksende Kaat
- flamberende cognac
- elke slok whisky kostte Tom een kleine euro ;-)
No comments:
Post a Comment